Home » Administratiekantoor Leeuwarden

Administratiekantoor Leeuwarden

Administratiekantoor Leeuwarden – Leo Bouma

Leo Bouma heeft altijd gewerkt op accountantskantoren: in zijn laatste functie als assistent-accountant. In 2007 heeft hij de stap genomen om zelf een administratiekantoor te beginnen in Leeuwarden.

Zo kan Leo Bouma zijn filosofie en zijn werkwijze beter overbrengen op de klanten. Hij houdt ervan om de financiële zaken voor een ieder helder en transparant  te maken. Belangrijk is om de klant zelfredzaam te maken en daar raad en ondersteuning te bieden waar het nodig is. Het motto is kleinschaligheid, omdat de contacten met de mensen zelf zo belangrijk zijn.

Leo Bouma gelooft sterk in een persoonlijke benadering en wil graag ook betrokken zijn bij u en uw onderneming. Uw wensen en verwachtingen bepalen uw vraag , waar graag op ingespeeld wordt.

 

De diensten van administratiekantoor Leeuwarden

Wij helpen u o.a met de aangifte van uw BTW, inkomstenbelasting voor zowel bedrijven als particulieren, vennootschapsbelasting en het aanvragen van toeslagen. Kijk voor een compleet overzicht op de dienstverlening-pagina.

 

ZZP & MKB

Wij werken voor het MKB en ZZP’ers. U schakelt ons in voor het inboeken en onderhouden van uw administratie, opstellen van de jaarrekening, opzetten van uw onderneming, uw ZZP- schap en uw financiële administratie.

 

Vragen?

Heeft u vragen? Wilt u meer weten? U kunt geheel vrijblijvend contact met  het administratiekantoor van Leo Bouma in Leeuwarden opnemen.

 

administratiekantoor Leeuwarden